78144

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Vojtech Langer (e-mailem) --- 9. 5. 2012
Re: Nekvalitn? medomety!

Aj to je dôkaz, že na zváranie nerezu nie sú nutné za každú cenu
zváračské skúšky a ešte tak "razítko". V oblastiach, kde to nie je
nutné, to len predražuje výrobu. Veľa firiem má certifikáty ISO/TS a ich
výrobky stoja za "bačkoru".

Dňa 08.05.2012 22:01, gp wrote / napísal(a):
> Vojtech Langer
> A materiál vonkoncom nerozhoduje....
>
> ......
>
> Materiál je základ. Kvalita nerezového materiálu je velmi obšírná a pokud
> se má vařit, tak ještě širší. Když např. začínala fóbie z vyřazováním nádob
> na víno a přecházení na nerez, tak byly a jsou velké problémy s vlastním
> složení nerezu, samotný svar, resp. přídavný materiál u takových nádob musí
> mít předpoklady pro skladování vína.
>
> Já jsem si na medometu vařil akorát koš, metodou MMA, materiál 10 nerez
> zakružená hlazenka a vzpěry k hřídeli 60, 8 vymezovací skoby, pro 51 rámků
> radial. Punc nemám, ale klidně bych si koš označil._gp_
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 57153


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu